Over ons

Betrokken en verantwoord werken. Deze begrippen vormen de kern van DZM Data Solutions B.V. Wij zijn een enthousiaste club mensen en wij zijn flexibel en deskundig in de combinatie van het leggen en monteren van kabels en leidingen. Korte lijnen en een warm familiegevoel typeren ons bedrijf. Veilig, deskundig en netjes werken is wat we dagelijks doen!
Of het nu gaat om het leggen van informatie- en of energiekabels (laag- en middenspanning) in de geul, goot of gebouwen of om het monteren van glasvezel-, coax- en ‘telecom’ koperkabels, we doen het graag en met veel werkplezier!

DZM Data Solution B.V. is een landelijk werkend bedrijf voor boven- en ondergrondse infrastructuur en aansluitende infratechniek voor kabels, leidingen, netwerken en telecom.

Kwaliteit staat voorop

Met onze ervaren en opgeleide medewerkers ontzorgen we de klant van het initiatief naar het ontwerp en de realisatie tot en met de volledige uitvoering en oplevering van het project. Bij al onze activiteiten staan klantwaarde, veiligheid en duurzaamheid voorop.

Als VCA-** en ISO-9001 gecertificeerde onderneming zijn wij met onze deskundige vakmensen in staat om constant ons hoge kwaliteitsniveau te bewijzen.

Fotogalerij

'' Ondernemend en innovatief, maar bovenal zijn we een bedrijf van hardwerkende mensen ''